Tuesday, May 31, 2011

iPhone-urile distrag atentia oamenilor de la reclamele TV

In urma unui sondaj prezentat de cei de la AdAge, reiese faptul ca terminalele iPhone (si nu numai) reprezinta principalul mijloc de distragere a atentiei oamenilor de la reclamele TV.

Conform acestuia, in timpul unei emisiuni de 30 de minute, 94% dintre cei intervievati le-au fost distrasa atentia la un moment dat, din diferite motive. Dintre acestia, 60% au fost distrasi de telefoanele lor, printre care si cel de la Apple, iPhone, intr-un procent destul de mare.

Este si ceva normal daca stam sa ne gandim la faptul ca majoritatea utilizatorilor de smartphone-uri au o conexiune permanenta la internet, astfel incat, atunci cand nu fac nimic (in cazul nostru, in timpul reclamelor TV care intrerup un film sau o emisiune, de exemplu), isi pot verifica fie mail-ul, fie contul de pe Facebook, Twitter sau orice altceva ce implica folosirea unui telefon.

3 comments:

  1. in timpul reclamelor macar raman televizoarele pe posturile cu reclamele si televiziunile isi iau si ele banii.. deci, mai profitabil

    ReplyDelete
  2. Hey:D Sunt Andrei si pentru inceput as vrea sa va intreb ceva rapid. Va plac filmele? Va place sa filmati? Vreti sa castigati un premiu cu o valoare maricica? Daca la intrebarile adresate mai devreme raspunsul este DA inseamna ca va intereseaza un concurs cu premii de 500E (retineti..500euro) la care trebuie sa faceti un filmulet si sa il postati pe youtube, si doar sa luati muuuulte likeuri.Mai multe detalii pe urmatorul forum. http://forumro.7evenart.com/viewtopic.php?f=47&t=139 (nu este scam, pe acest forum s-au facut mai multe concursuri si toti care au participat si eu castigat au fost premiati intr-un timp foarte scurt). SucceS! si hai cu filmuleteleee!!

    ReplyDelete