Wednesday, April 27, 2011

iPhone 5 se anunta a fi doar un iPhone 4 cu imbunatatiri minore

Cei care se asteapta ca iPhone 5 sa fie un produs revolutionar vor fi putin dezamagiti sa afle ca smartphone-ul nu va avea decat “modificari minore” in comparatie cu predecesorul sau.
Imbunatatirile vor include o camera de 8MP in spate, un cipset Qualcomm cu suport GSM/CDMA si o pozitionare diferita a antenei de receptie.
apple iphone 5
...


Produse evoMAG.ro
Noua generatie de iPhone-uri va fi pusa in functiune de acelasi procesor A5 care se gaseste si pe iPad 2, urmand ca principala atractie pe iPhone 5 sa fie noul sistem de operare iOS 5.
Potrivit lui Ming-Chi Kuo, analist Concorde Security, schimbarile radicale la nivel de hardware si design par sa fie programate pentru 2012, odata cu lansarea iPhone 6.


iphone 5 vs iphone 4
A sasea generatie de iPhone-uri ar putea ajunge pe rafturile magazinelor in prima jumatate a anului viitor, ca urmare a competitiei acerbe care vine din partea platformei Android.
Intre timp, productia de masa a iPhone 5 este programata sa inceapa in luna septembrie, iar volumul unitatilor livrate ar putea ajunge pana la 32 de milioane de dispozitive pana la sfarsitul anului 2011.

Puteti cumpara iPhone 4 de la: eMag - Apple iPhone 4 16GB black

No comments:

Post a Comment