Thursday, April 28, 2011

Toshiba anunta laptop-ul 3D care nu necesita ochelari speciali

Producatorul japonez de electronice a anuntat lansarea laptop-ului 3D care nu necesita ochelari speciali, programata pentru luna iulie a acestui an.
Toshiba afirma ca Dynabook Qosmio T851/D8CR va fi primul laptop de acest gen din lume. Pana in acest moment, Toshiba a anuntat lansarea dispozitivului doar in Japonia.
laptop 3dlaptop 3d toshiba




Dynabook foloseste o tehnologie menita sa evite nevoia de a purta ochelari speciali pentru a vizualiza o imagine 3D. Utilizand “face tracking” si “active lens”, laptop-ul poate urmari fata utilizatorului, recunoscand pozitia ochilor acestuia, pentru a regla imaginea in consecinta.Laptop-ul poate afisa, de asemenea, continut 2D in acelasi timp cu cel 3D, pe acelasi ecran. Acest lucru se realizeaza prin utilizarea tehnologiei active lens, care controleaza polarizarea ecranului.
laptop 3d


Toshiba declara ca “Active Lens poate fi pornit si oprit rapid si la nivel local, ceea ce inseamna ca parti individuale ale panoului LED pot oferi imagini 3D”.Precum linia de laptop-uri si televizoare prezentate la Toshiba World Conference din Roma, la inceputul acestei luni, Dynabook poate converti continutul 2D in 3D in timp real, folosind un procesor de imagine numit Spursengine.


Produse evoMAG.ro

No comments:

Post a Comment